Kunst op tafel

Kunst op tafel

Dit is toch Kunst? Zie onderstaand plaatje dan! En dan bedoel ik niet het plaatje als geheel maar het servies dat je er op afgebeeld ziet. Handgemaakt en daarom zo prachtig mooi van vorm.

Handgemaakt is zowat een magisch woord; ik hoor dan meteen 'aandacht van de maker' en 'uniek in z'n soort'. Als ik weet dat iets handgemaakt is kijk ik er altijd langer naar en heb ik er meer geld voor over.

Zo werd ik meteen enthousiast bij het ontdekken van de nieuwe shop 
Elinspottery.nl, ik moest even goed kijken voordat ik het doorhad maar al het servies dat zij in haar webshop verzameld heeft is... handgemaakt!

Het hier afgebeelde servies is van 
Broste Copenhagen. Een interieurmerk dat al jaren bekend staat in Scandinavie (en wellicht hier inmiddels ook al!) om de mooie producten die vooral met veel aandacht vervaardigd worden. Dat vind ik wel tof, zo'n redelijk bekend merk en dan toch handgemaakt servies laten maken. Cool! 

Elinspottery.nl heeft nog meer merken voor je verzameld en niet alleen van handgemaakt servies maar ook leuke bijproducten die enigszins een raakvlak met elkaar hebben; van houten snijplanken tot fijne kookboeken. Even 'met aandacht' naar kijken dus!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »