Pasen

Pasen

Pasen

Het is weer bijna Pasen en ook bij Elin's Pottery zijn we al flink in de Paasstemming. Wat is er tenslotte gezelliger dan een heerlijke brunch of lunch, aan een mooi gedekte tafel met familie en vrienden. Nog niet helemaal Paas klaar? Geen zorgen, wij helpen u hier graag bij! In deze blog volop inspiratie voor een sfeervol Pasen.

Groot fan zijn wij van het servies van Broste Copenhagen. De esrum-lijn en het Nordic sea en of sand servies, zijn uitermate geschikt om een prachtige paastafel van te maken.

Tip: Gebruik keukentouw als decoratie, bind het bijvoorbeeld om servetten, gebruik het om mini-boeketjes te maken of hang er Paasversiering mee op.

Stelt u zich eens voor, een mooi wit tafelkleed, met daarop bijvoorbeeld het esrum servies afgewisseld met glaswerk, waar leuke voorjaarsbloemetjes in zitten. In plaats van bloemen is het ook leuk om wat kersenbloesemtakken te gebruiken. Alle lekkere ontbijtsmeersels op een mooie houten plank, en uiteraard kunnen de eierdopjes niet ontbreken.

Tip: In plaats van een reguliere vaas op tafel is het ook leuk om een voorjaarsboeket in een waterkan te zetten, net weer even anders.

 
Geen zin in brunch of lunch, waarom niet een Pasen in Spaanse sferen? Wat tapas op tafel (genoeg inspiratie in het boek 'Happen van de Plank') en een goed glas rosé.

De Azora-lijn van Bowls and Dishes zal uw tafel omtoveren in een waar Mediterraans feestje.
 

Recept voor lekkere sandwich: Spinaziepesto met rosbief:

Voor de spinaziepesto heb je 100 gr. verse bladspinazie nodig, 2 el. kappertjes, 90 gr. witte kaas in olie (bijv. Apetina) en wat peper naar smaak.

Doe al deze ingrediënten bij elkaar en maal tot een egaal mengsel, dit kan met behulp van een staafmixer, blender of foodprocessor.

Smeer de pesto op brood naar keuze, leg vervolgens een plak rosbief hier bovenop en daarop weer brood. Snijd het brood in vieren, door het tweemaal diagonaal te snijden.

Tip: je kan het brood ook weglaten en de spinaziepesto in de rosbief rollen, zo heb je een lekker borrelhapje.


Eet smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »