Bowls

Handgemaakte bowls kopen bij Elin's Pottery

Hip en trendy is het momenteel om te eten uit een bowl! Heeft u al gehoord van de Poké bowl? Dit is een vissalade in een bowl. Het is een combinatie tussen sushi en ceviche. Wilt u meer weten over de poké bowl, kijk dan onder blogs om hier meer te weten over te komen. Uiteraard kunt u meer eten uit een bowl dan alleen een vissalade, denk ook aan noodles of voor het ontbijt je muesli met yoghurt. Mogelijkheden genoeg! Wij verkopen prachtige handgemaakte bowls voor ieder wat wils. Aarzel niet langer en bestel ze snel hier bij Elin's Pottery!


Handgemaakt en uniek

Bent u opzoek naar handgemaakte en of unieke bowls? Dan bent u bij Elin's Pottery op het juiste adres. Wij verkopen Japanse bowls met allerlei gekke kleurtjes en printjes van het merk Tokyo Design, maar ook Scandinavisch servies van het prachtige merk Broste Copenhagen. De bowls zijn veelal handgemaakt en zullen passen in elke servies kast.

Prachtige bowls tegen een scherpe prijs

Het spreekt voor zich dat er in handgemaakte bowls veel meer tijd en moeite wordt geïnvesteerd dan in gewone bowls die in massa worden geproduceerd. Bent u dus ook op zoek naar een mooie bowl? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog uw prachtige, nieuwe en handgemaakte bowls hier bij Elin's Pottery!