Keukenplanken

Ruim assortiment aan prachtige keukenplanken

Wanneer u vlees, een stukje kaas of groenten wil snijden is het altijd interessant om één of meerdere keukenplanken bij de hand te hebben. Veel mensen snijden hun vlees gewoon op hun aanrecht of op tafel, maar dat zorgt vaak voor krassen die niet hersteld kunnen worden. Gelukkig kan het ook anders. Hier bij Elin's Pottery beschikken onze klanten steeds over de mogelijkheid om een keuze te maken uit een mooi aanbod met verschillende keukenplanken. Deze keukenplanken beschikken allen over een bijzondere vorm en zijn zeer kwalitatief waardoor u er gedurende een lange periode gebruik van zult kunnen maken. Bent u met andere woorden eveneens op zoek naar een mogelijkheid om de ondergrond bij het snijden van vis, vlees, fruit of groenten te beschermen? In dat geval is kiezen voor één van de keukenplanken uit het aanbod hier bij Elin's Pottery een absolute aanrader!


Verschillende soorten keukenplanken

Wanneer u een kijkje neemt in ons aanbod aan keukenplanken zult u meteen kunnen vaststellen dat er een groot aantal verschillende soorten en vormen in terug te vinden zijn. Zo bieden wij onze klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om een speciaal Tokyo design Bamboo sushi plankje aan te kopen. Sushi klaarmaken en opdienen op deze bijzondere keukenplank is absoluut kinderspel en het draagt bij aan de bijzondere sfeer tijdens een maaltijd. Een andere keukenplank is dan weer de Bowls and dishes Serveerplank Rustique met handvat. Het handige handvat maakt het op eenvoudige wijze mogelijk om zelfs zeer warme gerechtjes aan uw gasten op te dienen. Hoe dan ook, welke keukenplanken u ook nodig heeft, u vindt ze allemaal terug in het aanbod hier bij Elin's Pottery!


Bestel uw keukenplanken nu!

Heeft u ook nood aan een kwalitatieve keukenplank om te gebruiken in uw huis? Wilt u graag één of meerdere keukenplanken in huis halen tegen een zo scherp mogelijke prijs? In dat geval bent u hier bij Elin's Pottery aan het juiste adres! Keukenplanken mogen in principe niet ontbreken in uw keuken. Zoals eerder reeds aangegeven kunnen keukenplanken immers uitstekend worden gebruikt voor het snijden van allerhande ingrediënten, maar daarnaast kunt u er ook enkele gerechtjes op serveren. Door gebruik te maken van onze speciale Pimenta Loreti Petiscos tapasplank is het mogelijk om de lekkerste tapas op een originele wijze aan uw gasten aan te bieden. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u een voorliefde heeft voor het koken en presenteren van lekkere gerechtjes is het in huis halen van één van de keukenplanken uit ons assortiment een absolute aanrader!