Tapasplank

Een kwalitatieve tapasplank aankopen

Tapas zijn de voorbije jaren ook in ons land zeer populair geworden. De verschillende, kleine gerechtjes worden dan ook niet uitsluitend gesmaakt door volwassenen, ook onze kinderen zijn er doorgaans helemaal weg van. Het enige probleem die iedereen met tapas ongetwijfeld al eens heeft gehad heeft betrekking tot de manier waarop ze moeten worden opgediend. Dient u ze op in verschillende, kleine kommetjes of heeft u toch als voorkeur om ze op een groot bord te leggen? Wij hebben voor beide mogelijkheden een veel beter alternatief! In het aanbod hier bij Elin's Pottery is  namelijk een zogenaamde tapasplank terug te vinden. Deze speciale uit hout vervaardigde plank maakt het mogelijk om al uw tapas op zeer eenvoudige wijze op te dienen. Een extra voordeel van de tapasplank is daarbij dat ze over een natuurlijke uitstraling beschikt waardoor uw tapas extra goed tot hun recht komen!


Verschillende soorten tapasplanken

Een tapasplank is vandaag de dag verkrijgbaar in tal van verschillende vormen. De populairste van onze planken is de Pimenta Loreti Petiscos tapasplank. Deze bijzondere tapasplank is vrij lang waardoor u er moeiteloos al uw tapas op kwijt kunt, zelfs wanneer u met wat meer personen bent. Dat is echter niet alles, want een andere tapasplank die onze klanten doorgaans altijd weten te waarderen is de “Serveerplank & Happen”. Deze ronde tapasplank ziet er gevuld met lekkere tapas echt overheerlijk uit en is bovendien ook nog eens op alle uithoeken van de tafel te plaatsen. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, welke tapasplank u ook wenst aan te kopen, wij bieden ze u hier bij Elin's Pottery allemaal!


Goedkoop een tapasplank kopen

Het laatste waar u op zit te wachten bij het aankopen van een tapasplank is dat u daarvoor veel geld dient uit te geven. Hier bij Elin's Pottery hebben we er omwille van die reden voor gekozen om een aanbod samen te stellen uit niet alleen zeer kwalitatieve, maar tevens ook betaalbare tapasplanken. Welke tapasplank u ook kiest, wanneer u ze op correcte wijze onderhoudt en indien u er een beetje zorg voor draagt kunt u er zomaar vele jaren genot van hebben. Daarnaast zorgt de toegankelijke kostprijs er voor dat er werkelijk voor iedereen een tapasplank in ons aanbod is terug te vinden die aan alle verwachtingen zal weten te voldoen. Ook een tapasplank in huis halen? Aarzel dan niet langer en bestel ze nu hier bij Elin's Pottery!