Sushi plank

Mooie sushi plank voor het opdienen van sushi

Wanneer u lekkere sushi heeft besteld of wanneer u er zelf heeft klaargemaakt spreekt het voor zich dat u deze sushi op zo optimaal mogelijke wijze zult willen opdienen. Wanneer u gasten gaat ontvangen kunt u er uiteraard voor kiezen om de sushi op een gewoon bord op te dienen, maar gebruikmaken van een speciale sushi plank is uiteraard heel wat leuker. Een dergelijke plank ziet er namelijk niet alleen erg leuk en mooi uit, daarnaast zorgt het er voor dat u de sushi heel mooi kunt ordenen en dat ze zonder probleem kan worden opgediend. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren en bent u reeds enige tijd op zoek naar een mooie sushi plank? Zoek dan niet verder en ontdek snel ons aanbod hier bij Elin's Pottery!


Eenvoudig schoon te maken

Indien u er voor kiest om één van de sushi planken uit het aanbod hier bij Elin's Pottery in huis te halen dient u er rekening mee te houden dat deze niet in de vaatwasser mogen worden gestopt. Dit wil echter niet zeggen dat het reinigen van een sushi plank een helse opdracht is, in tegendeel. U kunt deze immers gewoon met behulp van een beetje warm water en afwasmiddel schoonmaken waardoor u ze de volgende keer gelijk opnieuw kunt gebruiken. Wanneer u, uw sushi plank op correcte wijze weet te onderhouden zijn wij er van overtuigd dat u er heel wat jaren plezier aan zult beleven. Ook wanneer u op zoek bent naar een speciale serveerplank voor sushi spreekt het dus voor zich dat het een absolute aanrader is om één van onze sushi plankjes in huis te halen!


Voordelig een sushi plank in huis halen

Zou u graag in het vervolg ook uw sushi willen opdienen op een speciaal serveerplankje in plaats van op een bord? Dat is absoluut een goed idee! Een serveerplank voor sushi beschikt immers over tal van interessante voordelen. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, bovendien is het ook nog eens bijzonder hygiënisch en daarnaast is het ook bijzonder praktisch. Alle sushi kan netjes op één plankje worden gelegd en ook voor de speciale sausjes is plaats voorzien. Voor de echte liefhebbers van sushi mag het dan ook duidelijk zijn, wilt u ook het serveren van sushi naar een hoger niveau tillen? In dat geval is het in huis halen van een sushi plank uit ons aanbod een absolute aanrader. Ontdek ze snel in het assortiment hier bij Elin's Pottery!