Houten borden

Houten borden, duurzaam en mooi

Meer dan waarschijnlijk zal uw servies in huis voor het overgrote merendeel bestaan uit artikelen van steen. Dat is niet meer dan normaal, maar heeft u er nooit over nagedacht om eens enkele houten borden aan te kopen? Borden van hout hebben als belangrijkste voordeel dat ze zorgen voor de nodige diversiteit op tafel en daarnaast kunnen ze ook nog eens zeer eenvoudig schoongemaakt worden. Het spreekt verder voor zich dat houten borden niet alleen gebruikt kunnen worden om gerechten op te serveren, daarnaast kunt u er ook verschillende onderdelen van een maaltijd op presenteren. Zou u ook graag mooie, houten borden in huis willen halen en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte webwinkel? Zoek dan niet verder, hier bij Elin's Pottery bieden we u de mooiste borden van hout aan tegen een bijzonder interessant prijskaartje!


Unieke voordelen van houten borden

Zoals reeds aangegeven zijn er aan het aankopen van houten borden verschillende interessante voordelen verbonden. Wanneer u tijdens de zomer bijvoorbeeld een barbecue doet is het werkelijk erg mooi om uw stukken vlees op een houten bord te presenteren. Tijdens de winter zorgt het gebruik van onze borden van hout dan weer voor een extra natuurlijke touch. Indien u een houten bord aankoopt uit het aanbod hier bij Elin's Pottery betreft het steevast met de hand uitgesneden exemplaren. Dit zorgt er voor dat werkelijk geen enkel bord er precies hetzelfde uitziet. Uiteraard spreekt het voor zich dat een houten bord tevens zeer eco-vriendelijk is. Let wel, indien u één van de borden van hout in huis haalt uit ons aanbod wordt het aangeraden om deze tijdig in te wrijven met olijfolie. Doe dit vooral wanneer het houten bord er wat droog uit begint te zien. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u zo lang mogelijk van uw borden van hout kunt genieten.


Bestel uw houten bord vandaag nog!

Bent u overtuigd door bovenstaande en zou u graag één of meerdere houten borden uit ons aanbod in huis willen halen? Dat kan! Zoals u reeds heeft gemerkt zijn deze bijzondere borden zeer voordelig geprijsd waardoor ze zonder probleem deel uit kunnen maken van ieders servies. Bent u eens op zoek naar iets helemaal anders of zou u graag een beetje meer natuurlijke variatie in uw tafel willen aanbrengen? Of wilt u, uw gasten graag eens verrassen met een echt uniek bordje? In al deze gevallen is het in huis halen van één van onze borden van hout een absolute aanrader!