Ontbijtborden

Handgemaakte ontbijtborden voor het lekkerste ontbijt

Om de dag goed te starten heeft u ongetwijfeld nood aan een stevig ontbijt. Een lekker ontbijt klaarmaken is echter slechts één ding, want het oog wil ook wat. Wanneer u bijvoorbeeld gasten heeft uitgenodigd voor het ontbijt of wanneer u gewoon even uw partner wenst te verrassen kunt u er voor kiezen om één van de prachtige, handgemaakte ontbijtborden uit ons assortiment aan te kopen. Al onze ontbijtborden beschikken immers over een ronduit prachtig design en zijn bovendien bijzonder kwalitatief. Dit laatste zorgt er eveneens voor dat ze uitblinken op vlak van duurzaamheid waardoor u gedurende een zeer lange periode van uw nieuwe ontbijtset zult kunnen genieten. Klinkt dit voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan geen moment langer en haal nu één van onze ontbijtborden in huis tegen de best mogelijke prijs!


Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Wanneer u nieuwe ontbijtborden wenst aan te kopen zult u graag rekening willen houden met de algemene stijl en kleur van uw bestaande servies. Hier bij Elin's Pottery is het gelukkig mogelijk om ontbijtborden aan te kopen in tal van verschillende uitvoeringen. Zo is er het Broste Copenhagen Ontbijtbord Nordic Sea en Nordic Sand, maar kunt u ook opteren voor een donker gekleurd bord. Ondanks het feit dat de verschillende ontbijtborden uiteraard over min of meer dezelfde stijl beschikken zijn ze toch niet helemaal gelijk, in tegendeel. De details van handgemaakte borden zijn altijd verschillend. Borden die door een machine gemaakt worden zijn immers perfect gelijk, maar wanneer het gaat om handwerk is dat uiteraard onmogelijk. Dit geeft onze ontbijtborden een extra charme en zorgt er eigenlijk voor dat ze echt uniek zijn.


Nieuwe ontbijtborden kopen?

Maakt u reeds verschillende jaren gebruik van dezelfde borden voor het ontbijt of zou u graag gewoon een extra servies in huis willen halen zodat u een beetje kunt afwisselen? In beide gevallen is het voor u zeker en vast interessant om een kijkje te nemen in ons aanbod aan prachtige, handgemaakte ontbijtborden. Indien u er voor kiest om één van onze ontbijtborden aan te kopen kiest u hoe dan ook voor een uitstekende combinatie van een mooi design in combinatie met een prima kwaliteit. Dit zorgt er voor dat u altijd naar volle tevredenheid gebruikt zult maken van uw ontbijtborden. Heeft u dus ook nood aan nieuwe ontbijtborden en wilt u graag kiezen voor echt bijzondere exemplaren? Twijfel dan niet langer en koop ze vandaag nog hier bij Elin's Pottery!