Glazen, kopjes en mokken

De mooiste glazen, kopjes en mokken koopt u hier!

Bent u op zoek naar erg mooie en ronduit unieke glazen, kopjes en mokken? In dat geval bent u hier bij Elin's Pottery aan het juiste adres! Wij bieden onze klanten namelijk een zeer ruime keuze aan uit tal van prachtige artikelen die er voor zorgen dat uw gedekte tafel steevast over een aantal bijzondere kenmerken beschikt. Wilt u ook nieuwe glazen, kopjes en mokken in huis halen? Ontdek dan snel ons aanbod aan mogelijkheden hier bij Elin's Pottery!


Prachtige glazen

Standaard glazen mogen nog zo mooi zijn, er gaat toch niets boven de unieke uitstraling van een mondgeblazen glas. In ons assortiment hier bij Elin's Pottery zijn verschillende soorten mondgeblazen glazen terug te vinden die allen over hun eigen, unieke uitstraling beschikken. Al deze glazen beschikken over een enigszins andere look waardoor geen enkel glas op uw tafel er precies hetzelfde uit zal zien. In tegenstelling tot wat veel mensen vrezen zijn dergelijke glazen overigens wel degelijk vaatwasser bestendig. Dit zorgt er voor dat ze niet alleen zeer mooi, maar ook nog eens erg praktisch zijn.


De leukste kopjes

Een heerlijke espresso zult u uiteraard niet willen drinken uit een grote mok, maar wel uit een klein kopje. Bent u er echter niet voor te vinden om zomaar één van de vele standaard kopjes uit een grote designwinkel aan te kopen? Wilt u liever een leuk, handgemaakt kopje in huis halen die bijgevolg beschikt over een echt unieke uitstraling? Dat kan! Hier bij Elin's Pottery bieden we onze klanten namelijk een keuze uit een groot aantal mooie, leuke kopjes die verkrijgbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen en kleuren. Welke van onze kopjes u ook wenst aan te kopen, u bent steeds verzekerd van een subliem design in combinatie met een meer dan degelijke kwaliteit!


Handige, handgemaakte mokken

Het drinken van koffie, melk en tal van andere dranken doen we uiteraard bij voorkeur uit mokken. Ook tijdens het koken kunnen ze trouwens perfect van pas komen, met name om bepaalde ingrediënten of dranken af te meten. In ieder geval, onze klanten kunnen hier bij Elin's Pottery eveneens een keuze maken uit een niet onaanzienlijke hoeveelheid prachtige mokken die handgemaakt zijn. Omwille van het feit dat alle mokken handgemaakt worden is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er onderlinge verschillen kunnen bestaan. Dit zorgt er evenwel voor dat iedere mok uniek is waardoor u deze niet snel aan tafel bij vrienden of familie zult terugvinden. Bent u ook op zoek naar dergelijke mokken? Twijfel dan geen moment langer en haal ze vandaag nog in huis hier bij Elin's Pottery!